Závěrečný turnaj kategorie U9 v hanácké metropoli

MS Winter Tour U9 se blíží ke svému konci. Naše hráčky a hráče čeká poslední turnaj v srdci Hané. Dva turnaje jsme úspěšně zvládli a čeká nás poslední turnaj. Už jen malý krůček nás dělí od medailí a uvidíme, jakou budou mít barvu. Pro náš oddíl jsou všichni jedničky a jsme rádi, že se děti sportem baví.

První turnaj proběhl v Ostravě v hale vítkovických fotbalistů. Prostorově dobrá hala uvítala čtyři týmy, které chtěly vkročit dobře do této soutěže. My jsme první utkání odehráli s Olomoucí a remizovali jsme. Poté jsme se, ale rozjeli a jeli jsme jako dobře namazaný stroj. Podařilo se nám dvakrát zvítězit na týmem Arrows Ostrava a postarali jsme se o velké překvapení turnaje.

Další a v pořadí druhý turnaj se odehrál v polských Katowicích. Pro všechny děti to byly první zápasy v zahraničí a určitě to byl velký zážitek. V krásné hale Mosir jsme bojovali jako lvi a opět jsme kráčeli za velkým úspěchem. Opět jsme se probili až do samého finále, kde nám bohužel nestačily síly a soupeř nás přehrál.

Závěrečný turnaj se koná v olomoucké hale, kde sídlí klub Skokani Olomouc. V neděli 3.3. se rozhodne, kdo získá ten nejcennější kov. Naši hráči a hráčky se budou rvát nejen o medaile, ale za náš opavský klub a region.

You may also like...