V srpnovém turnaji softballové oblasti Morava získali opavští softballisté do 13 let 1. místo

Dne 24. srpna 2024 se na opavském softballovém hřišti odehrálo 4. kolo ligy žáků U13, oblast Morava. Domácí tým SK HIT Opava, známý také jako Tygři, se postavil soupeřům z Kunovic a Brna. První zápas mezi SK HIT Opava a Snails Kunovice byl velmi napínavý, zejména díky výkonu kunovického nadhazovače, který dal opavským pálkařům pořádně zabrat. Přesto se opavskému týmu podařilo několik skvělých odpalů, které vedly k zisku tří bodů. Utkání však skončilo výhrou Kunovic 5:3. Ve druhém zápase se utkaly hostující týmy Sever Brno a Snails Kunovice. Brněnští hráči jasně prokázali svou sílu a zkušenosti a i přes snahu Kunovic získali výhru 9:2.

Další zápas se odehrál mezi týmy SK HIT Opava a Sever Brno. Tento zápas byl mimořádně napínavý, když se Brno ujalo vedení, ale domácím se podařilo vyrovnat a nakonec velmi těsně zvítězit 7:6. Finálový zápas opět svedl dohromady SK HIT Opava a SK Sever Brno. Domácí tým, navzdory slunečnému a horkému počasí, předvedl vynikající výkon jak na pálce, tak v poli, zatímco u hostů se začala projevovat únava, neboť v úmorném horku hráli již třetí zápas v řadě.  Výsledkem byla jednoznačná výhra Opavy 11:0.

Turnaj si užili nejen hráči a trenéři, ale i diváci, kteří mohli fandit z nově zrekonstruovaných tribun a strávit slunečnou sobotu ve skvělé sportovní atmosféře. Tento vynikající výsledek je pro opavský tým skvělým vstupem do podzimní části venkovní sezóny.

You may also like...