Poslední dvojzápas před letní pauzou

Po první části jarní sezóny se na prvních dvou místech v soutěži baseballu do 13 let v regionu Východ umístily týmy Arrows Ostrava a SK HIT Opava. Dne 22. června se konal poslední dvojzápas těchto dvou týmů před letní pauzou. Oba týmy přijely naladěny na přátelský zápas, neboť o medaile se bude bojovat až na podzim.

Opavští borci byli oslabeni o několik klíčových hráčů, kteří již odjeli na dovolenou. Trenéři i hráči však měli jasný cíl: poslední předletní zápasy si pořádně užít. Oba zápasy byly plné skvělých odpalů a vynikajících zákroků v poli ze stran obou týmů. Nadhazovači předváděli vyrovnané výkony a kečři se snažili nepustit žádné míče za svá záda. Za Opavu se na nadhazovací kopec dokonce postavil i 9letý Lukáš Hrbáč, který se větších soupeřů vůbec nezalekl.

Oba zápasy skončily vítězstvím Arrows Ostrava, se skóre 11:5 a 13:7. I přes prohry si opavská Hiťata zasloužila pochvalu za velmi dobře odehranou jarní sezónu. SK HIT Opava stále hledá nové hráče a hráčky. Pokud máte chuť vyzkoušet si tento dynamický sport, přijďte se podívat na některý z našich tréninků.

You may also like...